Tələbə Elmi Dərnəyinin növbəti iclası baş tutub

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin (ADAU) Baytarlıq təbabəti fakültəsinin Epizootologiya, mikrobiologiya və parazitologiya kafedrasının Tələbə Elmi Dərnəyinin iclası keçirilib.

İclasda kafedra müdiri dosent Zahir Ələsgərov, fakültə TEC-in sədri, kafedranın baş müəllimi Könül Dünyamalıyeva, baş müəllim Ramil Məmmədov, assistent Günay Verdiyeva, 2 və 3-cü kurs tələbələri iştirak ediblər.

Baytarlıq ixtisasında təhsil alan azərbaycan, rus və ingilis bölmələri tələbələrinin məruzələri dinlənilib, fərqlənən tələbələr təşəkkürnamələrlə təltif olunub.