Baytarlıq təbabəti fakültəsində praktiki dərslər davam edir

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin (ADAU) Baytarlıq təbabəti fakültəsində 4-cü kurs Baytarlıq ixtisasının tələbələri və magistrlarına qoyunda laporotamiya əməliyyatının aparılması praktiki şəkildə göstərilib.

Universitetin Terapiya, mamalıq və cərrahiyə kafedrasının dosenti Telman İsgəndərov tərəfindən aparılan praktiki dərs tələbələrin praktiki bilik və bacarıqlarının inkişaf etdirilməsi məqsədi daşıyıb.

Sonda tələbələrin sualları cavablandırılıb.