Azərbaycan Dövlət Aqrar Universiteti və Türkiyənin Ege Universiteti arasında Təhsilin Keyfiyyətini Təkmilləşdirmə fəaliyyəti üzrə seminarların keçirilməsinə başlanıb

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universiteti və Türkiyənin Ege Universiteti arasında 09.08.2021-ci il tarixində imzalanmış protokola əsasən beynəlxalq ikili diplom proqramı çərçivəsində ADAU-ya dəvət olunmuş Ege Universitetinin professor-müəllim heyəti tərəfindən Təhsilin Keyfiyyətini Təkmilləşdirmə fəaliyyəti üzrə universitetin fakültələrində seminarların keçirilməsinə başlanıb.

Bu proqram çərçivəsində növbəti seminar 30 noyabr 2021-ci il tarixində saat 09:30-da ADAU-nun yeni tədris binasında 431-ci otaqda Prof. Dr. İsmail Türkan tərəfindən “Bitki Biyolojisinde Gelişmeler” mövzusunda təşkil olunacaqdır.

Azərbaycan Dövlət Aqrar  Universiteti və Türkiyənin Ege Universiteti arasında  Təhsilin Keyfiyyətini Təkmilləşdirmə fəaliyyəti üzrə seminarların keçirilməsinə başlanıb